Tamil Meaning of grand duke
கிராண்ட் டூக்
Other Tamil words related to கிராண்ட் டூக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of grand duke
- grand duchy of luxembourg => லக்சம்பேர்க்கின் கிராண்ட் டச்சி
- grand duchy => கிராண்ட் டச்சி
- grand duchess => கிராண்ட் டச்சஸ்
- grand dragon => கிராண்ட் ட்ராகன்
- grand circle => கிராண்ட் வட்டம்
- grand canyon state => கிராண்ட் கேனியன் மாநிலம்
- grand canyon national park => கிராண்ட் கேன்யான் தேசியப் பூங்கா
- grand canyon => கிராண்ட் கேன்யன்
- grand canal => கிராண்ட் கால்வாய்
- grand => மகத்தான
- grand fir => கிராண்ட் ஃபிர்
- grand guignol => கிராண்ட் குயினோல்
- grand inquisitor => கிராண்ட் இன்குவிசிட்டர்
- grand island => கிராண்ட் தீவு
- grand jury => கிராண்ட் ஜூரி
- grand lama => கிராண்ட் லாமா
- grand larceny => கடுமையான திருட்டு
- grand mal => கிராண்ட் மாள்
- grand mal epilepsy => கிராண்ட்-மால் மருத்துவ நிலை
- grand marnier => கிராண்ட் மார்னியர்
Definitions and Meaning of grand duke in English
grand duke (n)
a prince who rules a territory
FAQs About the word grand duke
கிராண்ட் டூக்
a prince who rules a territory
No synonyms found.
No antonyms found.
grand duchy of luxembourg => லக்சம்பேர்க்கின் கிராண்ட் டச்சி, grand duchy => கிராண்ட் டச்சி, grand duchess => கிராண்ட் டச்சஸ், grand dragon => கிராண்ட் ட்ராகன், grand circle => கிராண்ட் வட்டம்,