Tamil Meaning of grand duchess
கிராண்ட் டச்சஸ்
Other Tamil words related to கிராண்ட் டச்சஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of grand duchess
- grand dragon => கிராண்ட் ட்ராகன்
- grand circle => கிராண்ட் வட்டம்
- grand canyon state => கிராண்ட் கேனியன் மாநிலம்
- grand canyon national park => கிராண்ட் கேன்யான் தேசியப் பூங்கா
- grand canyon => கிராண்ட் கேன்யன்
- grand canal => கிராண்ட் கால்வாய்
- grand => மகத்தான
- granatite => கிரானைட்
- granatin => கிரானேடின்
- granate => கிரானைட்
- grand duchy => கிராண்ட் டச்சி
- grand duchy of luxembourg => லக்சம்பேர்க்கின் கிராண்ட் டச்சி
- grand duke => கிராண்ட் டூக்
- grand fir => கிராண்ட் ஃபிர்
- grand guignol => கிராண்ட் குயினோல்
- grand inquisitor => கிராண்ட் இன்குவிசிட்டர்
- grand island => கிராண்ட் தீவு
- grand jury => கிராண்ட் ஜூரி
- grand lama => கிராண்ட் லாமா
- grand larceny => கடுமையான திருட்டு
Definitions and Meaning of grand duchess in English
grand duchess (n)
the wife of a grand duke or a woman holding that rank in her own right
FAQs About the word grand duchess
கிராண்ட் டச்சஸ்
the wife of a grand duke or a woman holding that rank in her own right
No synonyms found.
No antonyms found.
grand dragon => கிராண்ட் ட்ராகன், grand circle => கிராண்ட் வட்டம், grand canyon state => கிராண்ட் கேனியன் மாநிலம், grand canyon national park => கிராண்ட் கேன்யான் தேசியப் பூங்கா, grand canyon => கிராண்ட் கேன்யன்,