Gujarati Meaning of grand duchy
ગ્રાન્ડ ડચી
Other Gujarati words related to ગ્રાન્ડ ડચી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of grand duchy
- grand duchess => ગ્રાન્ડ ડચેસ
- grand dragon => ગ્રાન્ડ ડ્રેગન
- grand circle => ગ્રાન્ડ સર્કલ
- grand canyon state => ગ્રાન્ડ કેન્યોન સ્ટેટ
- grand canyon national park => ગ્રાન્ડ કેન્યોન નેશનલ પાર્ક
- grand canyon => ગ્રાન્ડ કેન્યોન
- grand canal => ગ્રાન્ડ કેનાલ
- grand => મહાન
- granatite => ગ્રેનાઇટ
- granatin => ગ્રાનાટીન
- grand duchy of luxembourg => લક્ઝેમબર્ગનાં ગ્રાન્ડ ડચ્ची
- grand duke => ગ્રાન્ડ ડ્યુક
- grand fir => ગ્રાન્ડ ફિર
- grand guignol => ग्रॅन्ड गुइग्नोल
- grand inquisitor => ગ્રાન્ડ ઇન્ક્યુઇઝીટર
- grand island => ગ્રાન્ડ આઇલેન્ડ
- grand jury => ગ્રાન્ડ જ્યુરી
- grand lama => ગ્રાન્ડ લામા
- grand larceny => મોટી ચોરી
- grand mal => ગ્રાન્ડ માલ
Definitions and Meaning of grand duchy in English
grand duchy (n)
the domain controlled by a grand duke or grand duchess
FAQs About the word grand duchy
ગ્રાન્ડ ડચી
the domain controlled by a grand duke or grand duchess
No synonyms found.
No antonyms found.
grand duchess => ગ્રાન્ડ ડચેસ, grand dragon => ગ્રાન્ડ ડ્રેગન, grand circle => ગ્રાન્ડ સર્કલ, grand canyon state => ગ્રાન્ડ કેન્યોન સ્ટેટ, grand canyon national park => ગ્રાન્ડ કેન્યોન નેશનલ પાર્ક,