Tamil Meaning of french sorrel
பிரஞ்சு சோரல்
Other Tamil words related to பிரஞ்சு சோரல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french sorrel
- french rye => பிரெஞ்ச் ரை
- french roof => பிரெஞ்ச் கூரை
- french riviera => பிரெஞ்சு ரிவியரா
- french revolution => பிரெஞ்ச் புரட்சி
- french republic => பிரெஞ்சு குடியரசு
- french region => பிரெஞ்சு பகுதி
- french polynesia => பிரெஞ்சு பாலினேசியா
- french polish shellac => பிரெஞ்சு பாலிஷ் ஷெல்லாக்
- french polish => பிரஞ்சு பாலிஷ்
- french person => பிரெஞ்சு நபர்
- french spinach => பிரெஞ்ச் பாலக்கீரை
- french sudan => பிரெஞ்ச் சூடான்
- french teacher => பிரெஞ்ச் ஆசிரியர்
- french telephone => பிரெஞ்சு தொலைபேசி
- french ultramarine => பிரெஞ்சு அல்ட்ராமரைன்
- french ultramarine blue => பிரெஞ்சு அல்ட்ராமரைன் நீலம்
- french weed => ஃப்ரென்ச் வீட்
- french west indies => பிரெஞ்சு மேற்கிந்திய தீவுகள்
- french window => பிரெஞ்சு ஜன்னல்
- french-fried potatoes => பிரெஞ்சு பொரித்த உருளைக்கிழங்கு
Definitions and Meaning of french sorrel in English
french sorrel (n)
low perennial with small silvery-green ovate to hastate leaves
greens having small tart oval to pointed leaves; preferred to common sorrel for salads
FAQs About the word french sorrel
பிரஞ்சு சோரல்
low perennial with small silvery-green ovate to hastate leaves, greens having small tart oval to pointed leaves; preferred to common sorrel for salads
No synonyms found.
No antonyms found.
french rye => பிரெஞ்ச் ரை, french roof => பிரெஞ்ச் கூரை, french riviera => பிரெஞ்சு ரிவியரா, french revolution => பிரெஞ்ச் புரட்சி, french republic => பிரெஞ்சு குடியரசு,