Tamil Meaning of french weed
ஃப்ரென்ச் வீட்
Other Tamil words related to ஃப்ரென்ச் வீட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french weed
- french ultramarine blue => பிரெஞ்சு அல்ட்ராமரைன் நீலம்
- french ultramarine => பிரெஞ்சு அல்ட்ராமரைன்
- french telephone => பிரெஞ்சு தொலைபேசி
- french teacher => பிரெஞ்ச் ஆசிரியர்
- french sudan => பிரெஞ்ச் சூடான்
- french spinach => பிரெஞ்ச் பாலக்கீரை
- french sorrel => பிரஞ்சு சோரல்
- french rye => பிரெஞ்ச் ரை
- french roof => பிரெஞ்ச் கூரை
- french riviera => பிரெஞ்சு ரிவியரா
- french west indies => பிரெஞ்சு மேற்கிந்திய தீவுகள்
- french window => பிரெஞ்சு ஜன்னல்
- french-fried potatoes => பிரெஞ்சு பொரித்த உருளைக்கிழங்கு
- french-fry => பிரெஞ்ச் ஃப்ரை
- frenchified => பிரஞ்சுமயமாக்கப்பட்ட
- frenchify => பிரெஞ்ச் ஆக்கம்
- frenchifying => பிரெஞ்ச்ஃபை செய்வது
- frenchism => பிரெஞ்சிசிம்
- frenchman => பிரெஞ்சு ஆண்
- frenchmen => பிரஞ்சுக்காரர்கள்
Definitions and Meaning of french weed in English
french weed (n)
foetid Eurasian weed having round flat pods; naturalized throughout North America
FAQs About the word french weed
ஃப்ரென்ச் வீட்
foetid Eurasian weed having round flat pods; naturalized throughout North America
No synonyms found.
No antonyms found.
french ultramarine blue => பிரெஞ்சு அல்ட்ராமரைன் நீலம், french ultramarine => பிரெஞ்சு அல்ட்ராமரைன், french telephone => பிரெஞ்சு தொலைபேசி, french teacher => பிரெஞ்ச் ஆசிரியர், french sudan => பிரெஞ்ச் சூடான்,