Tamil Meaning of french roof
பிரெஞ்ச் கூரை
Other Tamil words related to பிரெஞ்ச் கூரை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of french roof
- french riviera => பிரெஞ்சு ரிவியரா
- french revolution => பிரெஞ்ச் புரட்சி
- french republic => பிரெஞ்சு குடியரசு
- french region => பிரெஞ்சு பகுதி
- french polynesia => பிரெஞ்சு பாலினேசியா
- french polish shellac => பிரெஞ்சு பாலிஷ் ஷெல்லாக்
- french polish => பிரஞ்சு பாலிஷ்
- french person => பிரெஞ்சு நபர்
- french people => பிரெஞ்சு மக்கள்
- french pastry => பிரஞ்சு பேஸ்ட்ரி
- french rye => பிரெஞ்ச் ரை
- french sorrel => பிரஞ்சு சோரல்
- french spinach => பிரெஞ்ச் பாலக்கீரை
- french sudan => பிரெஞ்ச் சூடான்
- french teacher => பிரெஞ்ச் ஆசிரியர்
- french telephone => பிரெஞ்சு தொலைபேசி
- french ultramarine => பிரெஞ்சு அல்ட்ராமரைன்
- french ultramarine blue => பிரெஞ்சு அல்ட்ராமரைன் நீலம்
- french weed => ஃப்ரென்ச் வீட்
- french west indies => பிரெஞ்சு மேற்கிந்திய தீவுகள்
Definitions and Meaning of french roof in English
french roof (n)
a mansard roof with sides that are nearly perpendicular
FAQs About the word french roof
பிரெஞ்ச் கூரை
a mansard roof with sides that are nearly perpendicular
No synonyms found.
No antonyms found.
french riviera => பிரெஞ்சு ரிவியரா, french revolution => பிரெஞ்ச் புரட்சி, french republic => பிரெஞ்சு குடியரசு, french region => பிரெஞ்சு பகுதி, french polynesia => பிரெஞ்சு பாலினேசியா,