Gujarati Meaning of franking
ફ્રાંકિંગ
Other Gujarati words related to ફ્રાંકિંગ
Nearest Words of franking
- frankincense pine => ફ્રેન્કીનસેન્સ પાઈન
- frankincense => ધૂપ
- frankfurter bun => ફ્રેન્કફુર્ટર બન
- frankfurter => ફ્રેંકફર્ટર
- frankfurt on the main => ફ્રેન્કફર્ટ ઑન ધ મેન
- frankfurt => ફ્રેન્કફુર્ટ
- frankfort black => ફ્રાન્કફર્ટ બ્લેક
- frankfort => ફ્રાન્કફર્ટ
- frank-fee => ફ્રેંક-ફી
- frankenstein's monster => ફ્રાન્કેન્સ્ટાઈનનું રાક્ષસ
- franking machine => ફ્રેંકિંગ મશીન
- frankish => ફ્રેંકીશ
- frank-law => ફ્રેન્ક-લૉ
- franklin => ફ્રેન્કલિન
- franklin delano roosevelt => ફ્રેન્કલીન ડેલાનો રૂઝવેલ્ટ
- franklin pierce => ફ્રેંકલિન પિયર્સ
- franklin roosevelt => ફ્રેંકલીન રૂઝવેલ્ટ
- franklin stove => ફ્રેન્કલિન સ્ટોવ
- franklinic => ફ્રેન્કલિનિક
- frankliniella => ફ્રેન્કલિનીએલા
Definitions and Meaning of franking in English
franking (p. pr. & vb. n.)
of Frank
franking (n.)
A method of forming a joint at the intersection of window-sash bars, by cutting away only enough wood to show a miter.
FAQs About the word franking
ફ્રાંકિંગ
of Frank, A method of forming a joint at the intersection of window-sash bars, by cutting away only enough wood to show a miter.
એરમલિંગ,મેઈલીંગ,પોસ્ટીંગ,એડ્રેસિંગ,,રૂટિંગ,શિપિંગ,પ્રસારિત કરવું,કન્સાઈનિંગ,દિશા નિર્દેશન કરવું
પ્રાપ્તિ,મેળવવું
frankincense pine => ફ્રેન્કીનસેન્સ પાઈન, frankincense => ધૂપ, frankfurter bun => ફ્રેન્કફુર્ટર બન, frankfurter => ફ્રેંકફર્ટર, frankfurt on the main => ફ્રેન્કફર્ટ ઑન ધ મેન,