Gujarati Meaning of franklinic
ફ્રેન્કલિનિક
Other Gujarati words related to ફ્રેન્કલિનિક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of franklinic
- franklin stove => ફ્રેન્કલિન સ્ટોવ
- franklin roosevelt => ફ્રેંકલીન રૂઝવેલ્ટ
- franklin pierce => ફ્રેંકલિન પિયર્સ
- franklin delano roosevelt => ફ્રેન્કલીન ડેલાનો રૂઝવેલ્ટ
- franklin => ફ્રેન્કલિન
- frank-law => ફ્રેન્ક-લૉ
- frankish => ફ્રેંકીશ
- franking machine => ફ્રેંકિંગ મશીન
- franking => ફ્રાંકિંગ
- frankincense pine => ફ્રેન્કીનસેન્સ પાઈન
- frankliniella => ફ્રેન્કલિનીએલા
- frankliniella fusca => ફ્રેન્કલિનીઆ ફસ્કા
- franklinite => ફ્રેન્કલિનિટ
- frank-marriage => ફ્રેંક-લગ્ન
- frankness => નિખાલસતા
- frankpledge => ફ્રેન્કપ્લેજ
- frans hals => ફ્રાન્સ હાલ્સ
- frantic => ગભરાટભર્યું
- frantically => ઉત્સુક્તાપૂર્વક
- franz anton mesmer => ફ્રાન્ઝ એન્ટોન મેસ્મર
Definitions and Meaning of franklinic in English
franklinic (a.)
Of or pertaining to Benjamin Franklin.
FAQs About the word franklinic
ફ્રેન્કલિનિક
Of or pertaining to Benjamin Franklin.
No synonyms found.
No antonyms found.
franklin stove => ફ્રેન્કલિન સ્ટોવ, franklin roosevelt => ફ્રેંકલીન રૂઝવેલ્ટ, franklin pierce => ફ્રેંકલિન પિયર્સ, franklin delano roosevelt => ફ્રેન્કલીન ડેલાનો રૂઝવેલ્ટ, franklin => ફ્રેન્કલિન,