Tamil Meaning of euphorbia lathyris
மகிழம்
Other Tamil words related to மகிழம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of euphorbia lathyris
- euphorbia ingens => யூபோர்பியா இன்ஜென்ஸ்
- euphorbia hirsuta => யூபோர்பியா ஹிர்சுடா
- euphorbia heterophylla => யூபார்பியா ஹெட்டரோபில்லா
- euphorbia helioscopia => யூஃபோர்பியா ஹெலியோஸ்கோபியா
- euphorbia fulgens => யூபோர்பியா ஃபுல்ஜென்ஸ்
- euphorbia exigua => யூபோர்பியா எக்ஸிகா
- euphorbia esula => யுஃபோர்பியா எசுலா
- euphorbia dentata => யூஃபோர்பியா டெண்டாட்டா
- euphorbia cyparissias => யூபார்பியா சைபாரிசியாஸ்
- euphorbia cyathophora => எயுபோர்பியா சய்தோஃபோரா
- euphorbia litchi => யூபோர்பியா லிச்சி
- euphorbia marginata => யூபோர்பியா மார்ஜினாட்டா
- euphorbia medusae => யூபோர்பியா மெடுசே
- euphorbia milii => இயூஃபோர்பியா மில்லி
- euphorbia peplus => யூபோர்பியா பெப்லஸ்
- euphorbia pulcherrima => அழகான பாயின்செட்டியா **(Azhagaanaa Poinsettia)
- euphorbiaceae => யுபோர்பியேசியே
- euphorbiaceous => யூபொர்பியேசியஸ்
- euphorbial => யூஃபோர்பியல்
- euphorbin euphorbine => யூபோர்பின் யூபோர்பின்
Definitions and Meaning of euphorbia lathyris in English
euphorbia lathyris (n)
poisonous Old World spurge; adventive in America; seeds yield a purgative oil
FAQs About the word euphorbia lathyris
மகிழம்
poisonous Old World spurge; adventive in America; seeds yield a purgative oil
No synonyms found.
No antonyms found.
euphorbia ingens => யூபோர்பியா இன்ஜென்ஸ், euphorbia hirsuta => யூபோர்பியா ஹிர்சுடா, euphorbia heterophylla => யூபார்பியா ஹெட்டரோபில்லா, euphorbia helioscopia => யூஃபோர்பியா ஹெலியோஸ்கோபியா, euphorbia fulgens => யூபோர்பியா ஃபுல்ஜென்ஸ்,