Tamil Meaning of euphorbia helioscopia
யூஃபோர்பியா ஹெலியோஸ்கோபியா
Other Tamil words related to யூஃபோர்பியா ஹெலியோஸ்கோபியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of euphorbia helioscopia
- euphorbia fulgens => யூபோர்பியா ஃபுல்ஜென்ஸ்
- euphorbia exigua => யூபோர்பியா எக்ஸிகா
- euphorbia esula => யுஃபோர்பியா எசுலா
- euphorbia dentata => யூஃபோர்பியா டெண்டாட்டா
- euphorbia cyparissias => யூபார்பியா சைபாரிசியாஸ்
- euphorbia cyathophora => எயுபோர்பியா சய்தோஃபோரா
- euphorbia corollata => யூஃபோர்பியா கொரோலட்டா
- euphorbia caput-medusae => யூபோபியா கேபட்-மெடுசே
- euphorbia antisyphilitica => யூஃபோர்பியா அன்டிசிஃபிலிடிகா
- euphorbia amygdaloides => யூபோர்பியா அமைக்டாலாய்ட்ஸ்
- euphorbia heterophylla => யூபார்பியா ஹெட்டரோபில்லா
- euphorbia hirsuta => யூபோர்பியா ஹிர்சுடா
- euphorbia ingens => யூபோர்பியா இன்ஜென்ஸ்
- euphorbia lathyris => மகிழம்
- euphorbia litchi => யூபோர்பியா லிச்சி
- euphorbia marginata => யூபோர்பியா மார்ஜினாட்டா
- euphorbia medusae => யூபோர்பியா மெடுசே
- euphorbia milii => இயூஃபோர்பியா மில்லி
- euphorbia peplus => யூபோர்பியா பெப்லஸ்
- euphorbia pulcherrima => அழகான பாயின்செட்டியா **(Azhagaanaa Poinsettia)
Definitions and Meaning of euphorbia helioscopia in English
euphorbia helioscopia (n)
not unattractive European weed whose flowers turn toward the sun
FAQs About the word euphorbia helioscopia
யூஃபோர்பியா ஹெலியோஸ்கோபியா
not unattractive European weed whose flowers turn toward the sun
No synonyms found.
No antonyms found.
euphorbia fulgens => யூபோர்பியா ஃபுல்ஜென்ஸ், euphorbia exigua => யூபோர்பியா எக்ஸிகா, euphorbia esula => யுஃபோர்பியா எசுலா, euphorbia dentata => யூஃபோர்பியா டெண்டாட்டா, euphorbia cyparissias => யூபார்பியா சைபாரிசியாஸ்,