Tamil Meaning of euphorbia milii
இயூஃபோர்பியா மில்லி
Other Tamil words related to இயூஃபோர்பியா மில்லி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of euphorbia milii
- euphorbia medusae => யூபோர்பியா மெடுசே
- euphorbia marginata => யூபோர்பியா மார்ஜினாட்டா
- euphorbia litchi => யூபோர்பியா லிச்சி
- euphorbia lathyris => மகிழம்
- euphorbia ingens => யூபோர்பியா இன்ஜென்ஸ்
- euphorbia hirsuta => யூபோர்பியா ஹிர்சுடா
- euphorbia heterophylla => யூபார்பியா ஹெட்டரோபில்லா
- euphorbia helioscopia => யூஃபோர்பியா ஹெலியோஸ்கோபியா
- euphorbia fulgens => யூபோர்பியா ஃபுல்ஜென்ஸ்
- euphorbia exigua => யூபோர்பியா எக்ஸிகா
- euphorbia peplus => யூபோர்பியா பெப்லஸ்
- euphorbia pulcherrima => அழகான பாயின்செட்டியா **(Azhagaanaa Poinsettia)
- euphorbiaceae => யுபோர்பியேசியே
- euphorbiaceous => யூபொர்பியேசியஸ்
- euphorbial => யூஃபோர்பியல்
- euphorbin euphorbine => யூபோர்பின் யூபோர்பின்
- euphorbium => யூஃபோர்பியம்
- euphoria => உற்சாகம்
- euphoriant => மகிழ்ச்சிமிக்க
- euphoric => இன்பம்
Definitions and Meaning of euphorbia milii in English
euphorbia milii (n)
somewhat climbing bushy spurge of Madagascar having long woody spiny stems with few leaves and flowers with scarlet bracts
FAQs About the word euphorbia milii
இயூஃபோர்பியா மில்லி
somewhat climbing bushy spurge of Madagascar having long woody spiny stems with few leaves and flowers with scarlet bracts
No synonyms found.
No antonyms found.
euphorbia medusae => யூபோர்பியா மெடுசே, euphorbia marginata => யூபோர்பியா மார்ஜினாட்டா, euphorbia litchi => யூபோர்பியா லிச்சி, euphorbia lathyris => மகிழம், euphorbia ingens => யூபோர்பியா இன்ஜென்ஸ்,