Tamil Meaning of euphorbia esula
யுஃபோர்பியா எசுலா
Other Tamil words related to யுஃபோர்பியா எசுலா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of euphorbia esula
- euphorbia dentata => யூஃபோர்பியா டெண்டாட்டா
- euphorbia cyparissias => யூபார்பியா சைபாரிசியாஸ்
- euphorbia cyathophora => எயுபோர்பியா சய்தோஃபோரா
- euphorbia corollata => யூஃபோர்பியா கொரோலட்டா
- euphorbia caput-medusae => யூபோபியா கேபட்-மெடுசே
- euphorbia antisyphilitica => யூஃபோர்பியா அன்டிசிஃபிலிடிகா
- euphorbia amygdaloides => யூபோர்பியா அமைக்டாலாய்ட்ஸ்
- euphorbia => யூஃபோர்பியா
- euphony => இசையொலி
- euphonous => இனிமையான
- euphorbia exigua => யூபோர்பியா எக்ஸிகா
- euphorbia fulgens => யூபோர்பியா ஃபுல்ஜென்ஸ்
- euphorbia helioscopia => யூஃபோர்பியா ஹெலியோஸ்கோபியா
- euphorbia heterophylla => யூபார்பியா ஹெட்டரோபில்லா
- euphorbia hirsuta => யூபோர்பியா ஹிர்சுடா
- euphorbia ingens => யூபோர்பியா இன்ஜென்ஸ்
- euphorbia lathyris => மகிழம்
- euphorbia litchi => யூபோர்பியா லிச்சி
- euphorbia marginata => யூபோர்பியா மார்ஜினாட்டா
- euphorbia medusae => யூபோர்பியா மெடுசே
Definitions and Meaning of euphorbia esula in English
euphorbia esula (n)
tall European perennial naturalized and troublesome as a weed in eastern North America
FAQs About the word euphorbia esula
யுஃபோர்பியா எசுலா
tall European perennial naturalized and troublesome as a weed in eastern North America
No synonyms found.
No antonyms found.
euphorbia dentata => யூஃபோர்பியா டெண்டாட்டா, euphorbia cyparissias => யூபார்பியா சைபாரிசியாஸ், euphorbia cyathophora => எயுபோர்பியா சய்தோஃபோரா, euphorbia corollata => யூஃபோர்பியா கொரோலட்டா, euphorbia caput-medusae => யூபோபியா கேபட்-மெடுசே,