Tamil Meaning of edward winslow
எட்வர்ட் வின்ஸ்லோ
Other Tamil words related to எட்வர்ட் வின்ஸ்லோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edward winslow
- edward williams morley => எட்வர்ட் வில்லியம் மோர்லி
- edward white => எட்வர்ட் ஒயிட்
- edward weston => எட்வர்ட் வெஸ்டன்
- edward vincent sullivan => எட்வர்ட் வின்சென்ட் சல்லிவன்
- edward viii => எட்வர்ட் எட்டாம்
- edward vii => எட்வர்ட் VII
- edward vi => எட்வர்ட் VI
- edward vernon rickenbacker => எட்வர்ட் வெர்னான் ரிக்கன்பேக்கர்
- edward v => எட்வர்ட் ஐந்தாம்
- edward the martyr => எட்வர்ட் தி மார்ட்டீர்
- edward wyllis scripps => எட்வர்ட் வைலிஸ் ஸ்க்ரிப்ஸ்
- edward young => எட்வர்ட் யங்
- edwardian => எட்வர்டியன்
- edwards => எட்வர்ட்ஸ்
- edwin => எட்வின்
- edwin arlington robinson => எட்வின் ஆர்லிங்டன் ராபின்சன்
- edwin dubois hayward => எட்வின் டுபோயிஸ் ஹேவார்ட்
- edwin herbert land => எட்வின் ஹெர்பர்ட் லேண்ட்
- edwin hubble => எட்வின் ஹப்பிள்
- edwin powell hubble => எட்வின் பவல் ஹப்பிள்
Definitions and Meaning of edward winslow in English
edward winslow (n)
English colonial administrator who traveled to America on the Mayflower and served as the first governor of the Plymouth Colony (1595-1655)
FAQs About the word edward winslow
எட்வர்ட் வின்ஸ்லோ
English colonial administrator who traveled to America on the Mayflower and served as the first governor of the Plymouth Colony (1595-1655)
No synonyms found.
No antonyms found.
edward williams morley => எட்வர்ட் வில்லியம் மோர்லி, edward white => எட்வர்ட் ஒயிட், edward weston => எட்வர்ட் வெஸ்டன், edward vincent sullivan => எட்வர்ட் வின்சென்ட் சல்லிவன், edward viii => எட்வர்ட் எட்டாம்,