Tamil Meaning of edward white
எட்வர்ட் ஒயிட்
Other Tamil words related to எட்வர்ட் ஒயிட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edward white
- edward weston => எட்வர்ட் வெஸ்டன்
- edward vincent sullivan => எட்வர்ட் வின்சென்ட் சல்லிவன்
- edward viii => எட்வர்ட் எட்டாம்
- edward vii => எட்வர்ட் VII
- edward vi => எட்வர்ட் VI
- edward vernon rickenbacker => எட்வர்ட் வெர்னான் ரிக்கன்பேக்கர்
- edward v => எட்வர்ட் ஐந்தாம்
- edward the martyr => எட்வர்ட் தி மார்ட்டீர்
- edward the elder => எட்வர்ட் தி எல்டர்
- edward the confessor => எட்வர்ட் தி கன்ஃபெசர்
- edward williams morley => எட்வர்ட் வில்லியம் மோர்லி
- edward winslow => எட்வர்ட் வின்ஸ்லோ
- edward wyllis scripps => எட்வர்ட் வைலிஸ் ஸ்க்ரிப்ஸ்
- edward young => எட்வர்ட் யங்
- edwardian => எட்வர்டியன்
- edwards => எட்வர்ட்ஸ்
- edwin => எட்வின்
- edwin arlington robinson => எட்வின் ஆர்லிங்டன் ராபின்சன்
- edwin dubois hayward => எட்வின் டுபோயிஸ் ஹேவார்ட்
- edwin herbert land => எட்வின் ஹெர்பர்ட் லேண்ட்
Definitions and Meaning of edward white in English
edward white (n)
United States jurist appointed chief justice of the United States Supreme Court in 1910 by President Taft; noted for his work on antitrust legislation (1845-1921)
FAQs About the word edward white
எட்வர்ட் ஒயிட்
United States jurist appointed chief justice of the United States Supreme Court in 1910 by President Taft; noted for his work on antitrust legislation (1845-192
No synonyms found.
No antonyms found.
edward weston => எட்வர்ட் வெஸ்டன், edward vincent sullivan => எட்வர்ட் வின்சென்ட் சல்லிவன், edward viii => எட்வர்ட் எட்டாம், edward vii => எட்வர்ட் VII, edward vi => எட்வர்ட் VI,