Tamil Meaning of edward the martyr
எட்வர்ட் தி மார்ட்டீர்
Other Tamil words related to எட்வர்ட் தி மார்ட்டீர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edward the martyr
- edward the elder => எட்வர்ட் தி எல்டர்
- edward the confessor => எட்வர்ட் தி கன்ஃபெசர்
- edward thatch => எட்வர்ட் தாச்
- edward teller => எட்வர்ட் டெல்லர்
- edward teach => எட்வர்ட் டீச்
- edward sapir => எட்வர்ட் சேப்பியர்
- edward roscoe murrow => எட்வர்ட் ரோஸ்கோ முர்ரோ
- edward r. murrow => எட்வர்ட் ஆர். மரு
- edward pusey => எட்வர்ட் பியூசி
- edward osborne wilson => எட்வர்ட் ஆஸ்பர்ன் வில்சன்
- edward v => எட்வர்ட் ஐந்தாம்
- edward vernon rickenbacker => எட்வர்ட் வெர்னான் ரிக்கன்பேக்கர்
- edward vi => எட்வர்ட் VI
- edward vii => எட்வர்ட் VII
- edward viii => எட்வர்ட் எட்டாம்
- edward vincent sullivan => எட்வர்ட் வின்சென்ட் சல்லிவன்
- edward weston => எட்வர்ட் வெஸ்டன்
- edward white => எட்வர்ட் ஒயிட்
- edward williams morley => எட்வர்ட் வில்லியம் மோர்லி
- edward winslow => எட்வர்ட் வின்ஸ்லோ
Definitions and Meaning of edward the martyr in English
edward the martyr (n)
King of England who was a son of Edgar; he was challenged for the throne by supporters of his half-brother Ethelred II who eventually murdered him (963-978)
FAQs About the word edward the martyr
எட்வர்ட் தி மார்ட்டீர்
King of England who was a son of Edgar; he was challenged for the throne by supporters of his half-brother Ethelred II who eventually murdered him (963-978)
No synonyms found.
No antonyms found.
edward the elder => எட்வர்ட் தி எல்டர், edward the confessor => எட்வர்ட் தி கன்ஃபெசர், edward thatch => எட்வர்ட் தாச், edward teller => எட்வர்ட் டெல்லர், edward teach => எட்வர்ட் டீச்,