Tamil Meaning of edward sapir
எட்வர்ட் சேப்பியர்
Other Tamil words related to எட்வர்ட் சேப்பியர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edward sapir
- edward roscoe murrow => எட்வர்ட் ரோஸ்கோ முர்ரோ
- edward r. murrow => எட்வர்ட் ஆர். மரு
- edward pusey => எட்வர்ட் பியூசி
- edward osborne wilson => எட்வர்ட் ஆஸ்பர்ன் வில்சன்
- edward morley => எட்வர்டு மோர்லி
- edward macdowell => எட்வார்ட் மெக் டோவெல்
- edward lee thorndike => எட்வர்ட் லீ தோர்ன்டைக்
- edward lear => எட்வர்ட் லியர்
- edward lawrie tatum => எட்வர்ட் லாரி டேடம்
- edward kennedy ellington => எட்வர்ட் கென்னடி எல்லிங்டன்
- edward teach => எட்வர்ட் டீச்
- edward teller => எட்வர்ட் டெல்லர்
- edward thatch => எட்வர்ட் தாச்
- edward the confessor => எட்வர்ட் தி கன்ஃபெசர்
- edward the elder => எட்வர்ட் தி எல்டர்
- edward the martyr => எட்வர்ட் தி மார்ட்டீர்
- edward v => எட்வர்ட் ஐந்தாம்
- edward vernon rickenbacker => எட்வர்ட் வெர்னான் ரிக்கன்பேக்கர்
- edward vi => எட்வர்ட் VI
- edward vii => எட்வர்ட் VII
Definitions and Meaning of edward sapir in English
edward sapir (n)
anthropologist and linguist; studied languages of North American Indians (1884-1939)
FAQs About the word edward sapir
எட்வர்ட் சேப்பியர்
anthropologist and linguist; studied languages of North American Indians (1884-1939)
No synonyms found.
No antonyms found.
edward roscoe murrow => எட்வர்ட் ரோஸ்கோ முர்ரோ, edward r. murrow => எட்வர்ட் ஆர். மரு, edward pusey => எட்வர்ட் பியூசி, edward osborne wilson => எட்வர்ட் ஆஸ்பர்ன் வில்சன், edward morley => எட்வர்டு மோர்லி,