Tamil Meaning of edwin powell hubble
எட்வின் பவல் ஹப்பிள்
Other Tamil words related to எட்வின் பவல் ஹப்பிள்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of edwin powell hubble
- edwin hubble => எட்வின் ஹப்பிள்
- edwin herbert land => எட்வின் ஹெர்பர்ட் லேண்ட்
- edwin dubois hayward => எட்வின் டுபோயிஸ் ஹேவார்ட்
- edwin arlington robinson => எட்வின் ஆர்லிங்டன் ராபின்சன்
- edwin => எட்வின்
- edwards => எட்வர்ட்ஸ்
- edwardian => எட்வர்டியன்
- edward young => எட்வர்ட் யங்
- edward wyllis scripps => எட்வர்ட் வைலிஸ் ஸ்க்ரிப்ஸ்
- edward winslow => எட்வர்ட் வின்ஸ்லோ
Definitions and Meaning of edwin powell hubble in English
edwin powell hubble (n)
United States astronomer who discovered that (as the universe expands) the speed with which nebulae recede increases with their distance from the observer (1889-1953)
FAQs About the word edwin powell hubble
எட்வின் பவல் ஹப்பிள்
United States astronomer who discovered that (as the universe expands) the speed with which nebulae recede increases with their distance from the observer (1889
No synonyms found.
No antonyms found.
edwin hubble => எட்வின் ஹப்பிள், edwin herbert land => எட்வின் ஹெர்பர்ட் லேண்ட், edwin dubois hayward => எட்வின் டுபோயிஸ் ஹேவார்ட், edwin arlington robinson => எட்வின் ஆர்லிங்டன் ராபின்சன், edwin => எட்வின்,