Tamil Meaning of ee
ஈ
Other Tamil words related to ஈ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ee
- edwy => எட்வி
- edwin powell hubble => எட்வின் பவல் ஹப்பிள்
- edwin hubble => எட்வின் ஹப்பிள்
- edwin herbert land => எட்வின் ஹெர்பர்ட் லேண்ட்
- edwin dubois hayward => எட்வின் டுபோயிஸ் ஹேவார்ட்
- edwin arlington robinson => எட்வின் ஆர்லிங்டன் ராபின்சன்
- edwin => எட்வின்
- edwards => எட்வர்ட்ஸ்
- edwardian => எட்வர்டியன்
- edward young => எட்வர்ட் யங்
Definitions and Meaning of ee in English
ee (n)
the branch of engineering science that studies the uses of electricity and the equipment for power generation and distribution and the control of machines and communication
FAQs About the word ee
ஈ
the branch of engineering science that studies the uses of electricity and the equipment for power generation and distribution and the control of machines and c
No synonyms found.
No antonyms found.
edwy => எட்வி, edwin powell hubble => எட்வின் பவல் ஹப்பிள், edwin hubble => எட்வின் ஹப்பிள், edwin herbert land => எட்வின் ஹெர்பர்ட் லேண்ட், edwin dubois hayward => எட்வின் டுபோயிஸ் ஹேவார்ட்,