Tamil Meaning of charlie parker
சார்லி பார்க்கர்
Other Tamil words related to சார்லி பார்க்கர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charlie parker
- charlie => சார்லி
- charley-horse => சார்லி-குதிரை
- charley horse => சார்லி ஹார்ஸ்
- charlestown navy yard => சார்லஸ்டவுன் நேவி யார்ட்
- charlestown => சார்லஸ்டவுன்
- charleston => சார்லஸ்டன்
- charles's wain => சார்லஸின் வேய்ன்
- charles's law => சார்லஸின் விதி
- charles william post => சார்லஸ் வில்லியம் போஸ்ட்
- charles wilkes => சார்ல்ஸ் வில்க்ஸ்
- charlock => சார்லோக்
- charlotte => சார்லோட்
- charlotte anna perkins gilman => ஷார்லோட் அன்னா பெர்கின்ஸ் கில்மன்
- charlotte bronte => சார்லோட் பிரான்டே
- charlotte corday => சார்லட் கோர்டே
- charlotte russe => சார்லோட் ரஷ்யா
- charlottetown => சார்லோட்டவுன்
- charm => அழகு
- charm campaign => கவர்ச்சி பிரச்சாரம்
- charm quark => சார்ம் குவார்க்
Definitions and Meaning of charlie parker in English
charlie parker (n)
United States saxophonist and leader of the bop style of jazz (1920-1955)
FAQs About the word charlie parker
சார்லி பார்க்கர்
United States saxophonist and leader of the bop style of jazz (1920-1955)
No synonyms found.
No antonyms found.
charlie => சார்லி, charley-horse => சார்லி-குதிரை, charley horse => சார்லி ஹார்ஸ், charlestown navy yard => சார்லஸ்டவுன் நேவி யார்ட், charlestown => சார்லஸ்டவுன்,