Tamil Meaning of charley-horse
சார்லி-குதிரை
Other Tamil words related to சார்லி-குதிரை
Nearest Words of charley-horse
- charley horse => சார்லி ஹார்ஸ்
- charlestown navy yard => சார்லஸ்டவுன் நேவி யார்ட்
- charlestown => சார்லஸ்டவுன்
- charleston => சார்லஸ்டன்
- charles's wain => சார்லஸின் வேய்ன்
- charles's law => சார்லஸின் விதி
- charles william post => சார்லஸ் வில்லியம் போஸ்ட்
- charles wilkes => சார்ல்ஸ் வில்க்ஸ்
- charles wesley => சார்ள்ஸ் வெஸ்லி
- charles watson-wentworth => சார்லஸ் வாட்சன்-வென்ட்வर्थ்
- charlie => சார்லி
- charlie parker => சார்லி பார்க்கர்
- charlock => சார்லோக்
- charlotte => சார்லோட்
- charlotte anna perkins gilman => ஷார்லோட் அன்னா பெர்கின்ஸ் கில்மன்
- charlotte bronte => சார்லோட் பிரான்டே
- charlotte corday => சார்லட் கோர்டே
- charlotte russe => சார்லோட் ரஷ்யா
- charlottetown => சார்லோட்டவுன்
- charm => அழகு
Definitions and Meaning of charley-horse in English
FAQs About the word charley-horse
சார்லி-குதிரை
பிடிப்பு,தையல்,சுருக்கம்,க்ரிக்,சிறிது,வளைவு,ஸ்போசம்,ட்விச்,வலி,வலி
No antonyms found.
charley horse => சார்லி ஹார்ஸ், charlestown navy yard => சார்லஸ்டவுன் நேவி யார்ட், charlestown => சார்லஸ்டவுன், charleston => சார்லஸ்டன், charles's wain => சார்லஸின் வேய்ன்,