Tamil Meaning of charles wilkes
சார்ல்ஸ் வில்க்ஸ்
Other Tamil words related to சார்ல்ஸ் வில்க்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles wilkes
- charles wesley => சார்ள்ஸ் வெஸ்லி
- charles watson-wentworth => சார்லஸ் வாட்சன்-வென்ட்வर्थ்
- charles vii => சார்லஸ் VII
- charles townes => சார்லஸ் டவுன்ஸ்
- charles thomson rees wilson => சார்லஸ் தாம்சன் ரீஸ் வில்சன்
- charles the great => சார்லஸ் தி கிரேட்
- charles the bald => சார்லஸ் தி பால்ட்
- charles taze russell => சார்லஸ் டேஸ் ரஸ்ஸல்
- charles stuart => சார்லஸ் ஸ்டூவர்ட்
- charles stewart parnell => சார்லஸ் ஸ்டூவர்ட் பார்னெல்
- charles william post => சார்லஸ் வில்லியம் போஸ்ட்
- charles's law => சார்லஸின் விதி
- charles's wain => சார்லஸின் வேய்ன்
- charleston => சார்லஸ்டன்
- charlestown => சார்லஸ்டவுன்
- charlestown navy yard => சார்லஸ்டவுன் நேவி யார்ட்
- charley horse => சார்லி ஹார்ஸ்
- charley-horse => சார்லி-குதிரை
- charlie => சார்லி
- charlie parker => சார்லி பார்க்கர்
Definitions and Meaning of charles wilkes in English
charles wilkes (n)
United States explorer of Antarctica (1798-1877)
FAQs About the word charles wilkes
சார்ல்ஸ் வில்க்ஸ்
United States explorer of Antarctica (1798-1877)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles wesley => சார்ள்ஸ் வெஸ்லி, charles watson-wentworth => சார்லஸ் வாட்சன்-வென்ட்வर्थ், charles vii => சார்லஸ் VII, charles townes => சார்லஸ் டவுன்ஸ், charles thomson rees wilson => சார்லஸ் தாம்சன் ரீஸ் வில்சன்,