Tamil Meaning of charlestown navy yard
சார்லஸ்டவுன் நேவி யார்ட்
Other Tamil words related to சார்லஸ்டவுன் நேவி யார்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charlestown navy yard
- charlestown => சார்லஸ்டவுன்
- charleston => சார்லஸ்டன்
- charles's wain => சார்லஸின் வேய்ன்
- charles's law => சார்லஸின் விதி
- charles william post => சார்லஸ் வில்லியம் போஸ்ட்
- charles wilkes => சார்ல்ஸ் வில்க்ஸ்
- charles wesley => சார்ள்ஸ் வெஸ்லி
- charles watson-wentworth => சார்லஸ் வாட்சன்-வென்ட்வर्थ்
- charles vii => சார்லஸ் VII
- charles townes => சார்லஸ் டவுன்ஸ்
- charley horse => சார்லி ஹார்ஸ்
- charley-horse => சார்லி-குதிரை
- charlie => சார்லி
- charlie parker => சார்லி பார்க்கர்
- charlock => சார்லோக்
- charlotte => சார்லோட்
- charlotte anna perkins gilman => ஷார்லோட் அன்னா பெர்கின்ஸ் கில்மன்
- charlotte bronte => சார்லோட் பிரான்டே
- charlotte corday => சார்லட் கோர்டே
- charlotte russe => சார்லோட் ரஷ்யா
Definitions and Meaning of charlestown navy yard in English
charlestown navy yard (n)
the navy yard in Boston where the frigate `Constitution' is anchored
FAQs About the word charlestown navy yard
சார்லஸ்டவுன் நேவி யார்ட்
the navy yard in Boston where the frigate `Constitution' is anchored
No synonyms found.
No antonyms found.
charlestown => சார்லஸ்டவுன், charleston => சார்லஸ்டன், charles's wain => சார்லஸின் வேய்ன், charles's law => சார்லஸின் விதி, charles william post => சார்லஸ் வில்லியம் போஸ்ட்,