Tamil Meaning of cellulated
செல்லுலார்
Other Tamil words related to செல்லுலார்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cellulated
- cellularity => செல்லுலாரிட்டி
- cellular telephone => செல்லுலார் தொலைபேசி
- cellular slime mold => செல்லுலார் ஸ்லைம் மோல்ட்
- cellular respiration => செல்லுலார் சுவாசம்
- cellular phone => செல்லுலார் ஃபோன்
- cellular inclusion => செல்லுலார் சேர்க்கை
- cellular division => செல் பிரிவு
- cellular => செல்லுலார்
- cellphone => செல்ஃபோன்
- cellos => செல்லோ
- cellule => செல்
- celluliferous => செல்லுலரிஃபெரஸ்
- cellulite => செல்லுலைட்
- cellulitis => செல்லுலைடிஸ்
- celluloid => செல்லுலாய்டு
- cellulose => செல்லுலோஸ்
- cellulose acetate => செல்லுலோஸ் அசிடேட்
- cellulose ester => செல்லுலோஸ் எஸ்டர்
- cellulose nitrate => செல்லுலோஸ் நைட்ரேட்
- cellulose tape => செல்லுலோஸ் டேப்
Definitions and Meaning of cellulated in English
cellulated (a.)
Cellular.
FAQs About the word cellulated
செல்லுலார்
Cellular.
No synonyms found.
No antonyms found.
cellularity => செல்லுலாரிட்டி, cellular telephone => செல்லுலார் தொலைபேசி, cellular slime mold => செல்லுலார் ஸ்லைம் மோல்ட், cellular respiration => செல்லுலார் சுவாசம், cellular phone => செல்லுலார் ஃபோன்,