Tamil Meaning of cellulite
செல்லுலைட்
Other Tamil words related to செல்லுலைட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cellulite
- celluliferous => செல்லுலரிஃபெரஸ்
- cellule => செல்
- cellulated => செல்லுலார்
- cellularity => செல்லுலாரிட்டி
- cellular telephone => செல்லுலார் தொலைபேசி
- cellular slime mold => செல்லுலார் ஸ்லைம் மோல்ட்
- cellular respiration => செல்லுலார் சுவாசம்
- cellular phone => செல்லுலார் ஃபோன்
- cellular inclusion => செல்லுலார் சேர்க்கை
- cellular division => செல் பிரிவு
- cellulitis => செல்லுலைடிஸ்
- celluloid => செல்லுலாய்டு
- cellulose => செல்லுலோஸ்
- cellulose acetate => செல்லுலோஸ் அசிடேட்
- cellulose ester => செல்லுலோஸ் எஸ்டர்
- cellulose nitrate => செல்லுலோஸ் நைட்ரேட்
- cellulose tape => செல்லுலோஸ் டேப்
- cellulose triacetate => செல்லுலோஸ் ட்ரையசிடேட்
- cellulose xanthate => செல்லுலோஸ் சாந்தேட்
- cellulosic => செல்லுலோசிக்
Definitions and Meaning of cellulite in English
cellulite (n)
lumpy deposits of body fat especially on women's thighs etc.
FAQs About the word cellulite
செல்லுலைட்
lumpy deposits of body fat especially on women's thighs etc.
No synonyms found.
No antonyms found.
celluliferous => செல்லுலரிஃபெரஸ், cellule => செல், cellulated => செல்லுலார், cellularity => செல்லுலாரிட்டி, cellular telephone => செல்லுலார் தொலைபேசி,