Tamil Meaning of cellule
செல்
Other Tamil words related to செல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of cellule
- cellulated => செல்லுலார்
- cellularity => செல்லுலாரிட்டி
- cellular telephone => செல்லுலார் தொலைபேசி
- cellular slime mold => செல்லுலார் ஸ்லைம் மோல்ட்
- cellular respiration => செல்லுலார் சுவாசம்
- cellular phone => செல்லுலார் ஃபோன்
- cellular inclusion => செல்லுலார் சேர்க்கை
- cellular division => செல் பிரிவு
- cellular => செல்லுலார்
- cellphone => செல்ஃபோன்
- celluliferous => செல்லுலரிஃபெரஸ்
- cellulite => செல்லுலைட்
- cellulitis => செல்லுலைடிஸ்
- celluloid => செல்லுலாய்டு
- cellulose => செல்லுலோஸ்
- cellulose acetate => செல்லுலோஸ் அசிடேட்
- cellulose ester => செல்லுலோஸ் எஸ்டர்
- cellulose nitrate => செல்லுலோஸ் நைட்ரேட்
- cellulose tape => செல்லுலோஸ் டேப்
- cellulose triacetate => செல்லுலோஸ் ட்ரையசிடேட்
Definitions and Meaning of cellule in English
cellule (n.)
A small cell.
FAQs About the word cellule
செல்
A small cell.
No synonyms found.
No antonyms found.
cellulated => செல்லுலார், cellularity => செல்லுலாரிட்டி, cellular telephone => செல்லுலார் தொலைபேசி, cellular slime mold => செல்லுலார் ஸ்லைம் மோல்ட், cellular respiration => செல்லுலார் சுவாசம்,