Tamil Meaning of bog pimpernel
பொக்கை பிம்பர்னெல்
Other Tamil words related to பொக்கை பிம்பர்னெல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bog pimpernel
- bog plant => சதுப்புநிலத் தாவரம்
- bog rein orchid => புதர் வீண்டும் பூக்கும் ஓர்சிட்
- bog rhubarb => பாக் ருபார்ப்
- bog rose => பாக் ரோஜா
- bog rosemary => பாக் ரோஸ்மரி
- bog soil => சதுப்பு நில மண்
- bog spavin => பாக் ஸ்பேவின்
- bog star => போக் ஸ்டார்
- bog whortleberry => சதுப்பு நில நீல உருளான்
- bogart => போகார்ட்
Definitions and Meaning of bog pimpernel in English
bog pimpernel (n)
small creeping European herb having delicate pink flowers
FAQs About the word bog pimpernel
பொக்கை பிம்பர்னெல்
small creeping European herb having delicate pink flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
bog myrtle => பாக் மைர்டில், bog moss => பாக் மாஸ், bog laurel => பாக்கிறல், bog kalmia => பாக் கால்மியா, bog hemp => போக் ஹெம்ப்,