Tamil Meaning of bog kalmia
பாக் கால்மியா
Other Tamil words related to பாக் கால்மியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bog kalmia
- bog laurel => பாக்கிறல்
- bog moss => பாக் மாஸ்
- bog myrtle => பாக் மைர்டில்
- bog pimpernel => பொக்கை பிம்பர்னெல்
- bog plant => சதுப்புநிலத் தாவரம்
- bog rein orchid => புதர் வீண்டும் பூக்கும் ஓர்சிட்
- bog rhubarb => பாக் ருபார்ப்
- bog rose => பாக் ரோஜா
- bog rosemary => பாக் ரோஸ்மரி
- bog soil => சதுப்பு நில மண்
Definitions and Meaning of bog kalmia in English
bog kalmia (n)
laurel of bogs of northwestern United States having small purple flowers and pale leaves that are glaucous beneath
FAQs About the word bog kalmia
பாக் கால்மியா
laurel of bogs of northwestern United States having small purple flowers and pale leaves that are glaucous beneath
No synonyms found.
No antonyms found.
bog hemp => போக் ஹெம்ப், bog down => தடைப்படுதல், bog candles => போக் கான்டில்ஸ், bog bilberry => புதர் பிலிபெர்ரி, bog aster => பாக் ஆஸ்டர்,