Tamil Meaning of bog myrtle
பாக் மைர்டில்
Other Tamil words related to பாக் மைர்டில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bog myrtle
- bog pimpernel => பொக்கை பிம்பர்னெல்
- bog plant => சதுப்புநிலத் தாவரம்
- bog rein orchid => புதர் வீண்டும் பூக்கும் ஓர்சிட்
- bog rhubarb => பாக் ருபார்ப்
- bog rose => பாக் ரோஜா
- bog rosemary => பாக் ரோஸ்மரி
- bog soil => சதுப்பு நில மண்
- bog spavin => பாக் ஸ்பேவின்
- bog star => போக் ஸ்டார்
- bog whortleberry => சதுப்பு நில நீல உருளான்
Definitions and Meaning of bog myrtle in English
bog myrtle (n)
perennial plant of Europe and America having racemes of white or purplish flowers and intensely bitter trifoliate leaves; often rooting at water margin and spreading across the surface
FAQs About the word bog myrtle
பாக் மைர்டில்
perennial plant of Europe and America having racemes of white or purplish flowers and intensely bitter trifoliate leaves; often rooting at water margin and spre
No synonyms found.
No antonyms found.
bog moss => பாக் மாஸ், bog laurel => பாக்கிறல், bog kalmia => பாக் கால்மியா, bog hemp => போக் ஹெம்ப், bog down => தடைப்படுதல்,