Tamil Meaning of bog hemp
போக் ஹெம்ப்
Other Tamil words related to போக் ஹெம்ப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bog hemp
- bog kalmia => பாக் கால்மியா
- bog laurel => பாக்கிறல்
- bog moss => பாக் மாஸ்
- bog myrtle => பாக் மைர்டில்
- bog pimpernel => பொக்கை பிம்பர்னெல்
- bog plant => சதுப்புநிலத் தாவரம்
- bog rein orchid => புதர் வீண்டும் பூக்கும் ஓர்சிட்
- bog rhubarb => பாக் ருபார்ப்
- bog rose => பாக் ரோஜா
- bog rosemary => பாக் ரோஸ்மரி
Definitions and Meaning of bog hemp in English
bog hemp (n)
any of several flowering weeds of the genus Boehmeria lacking stinging hairs
FAQs About the word bog hemp
போக் ஹெம்ப்
any of several flowering weeds of the genus Boehmeria lacking stinging hairs
No synonyms found.
No antonyms found.
bog down => தடைப்படுதல், bog candles => போக் கான்டில்ஸ், bog bilberry => புதர் பிலிபெர்ரி, bog aster => பாக் ஆஸ்டர், bog asphodel => போக் ஆஸ்போடல்,