Gujarati Meaning of bernicle
બર્નિકલ
Other Gujarati words related to બર્નિકલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bernicle
- bernhardt => બર્નહાર્ડટ
- bernhard riemann => બર્નહાર્ડ રીમાન
- bernese mountain dog => બર્નીસ માઉન્ટન ડોગ
- bernese => બર્નીઝ
- berne => બર્ન
- bernd heinrich wilhelm von kleist => બર્ંદ હેનરિચ વિલ્હેલ્મ વોન ક્લેઇસ્ટ
- bernardo bertolucci => બર્નાર્ડો બર્ટોલુચી
- bernardine => બર્નાર્દીન
- bernard mannes baruch => બર્નાર્ડ માન્સ બેરૂચ
- bernard malamud => બર્નાર્ડ માલામુદ
Definitions and Meaning of bernicle in English
bernicle (n.)
A bernicle goose.
FAQs About the word bernicle
બર્નિકલ
A bernicle goose.
No synonyms found.
No antonyms found.
bernhardt => બર્નહાર્ડટ, bernhard riemann => બર્નહાર્ડ રીમાન, bernese mountain dog => બર્નીસ માઉન્ટન ડોગ, bernese => બર્નીઝ, berne => બર્ન,