Gujarati Meaning of bernardo bertolucci
બર્નાર્ડો બર્ટોલુચી
Other Gujarati words related to બર્નાર્ડો બર્ટોલુચી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bernardo bertolucci
- bernardine => બર્નાર્દીન
- bernard mannes baruch => બર્નાર્ડ માન્સ બેરૂચ
- bernard malamud => બર્નાર્ડ માલામુદ
- bernard law montgomery => બર્નાર્ડ લો મોન્ટગોમરી
- bernard hinault => બર્નાર્ડ હિનોલ્ટ
- bernard baruch => બર્નાર્ડ બારુચ
- bernard arthur owen williams => બર્નાર્ડ આર્થર ઓવન વીલીયમ્સ
- bernard => બર્નાર્ડ
- bernacle => શેવાળ
- berna fly => બેરના માખી
- bernd heinrich wilhelm von kleist => બર્ંદ હેનરિચ વિલ્હેલ્મ વોન ક્લેઇસ્ટ
- berne => બર્ન
- bernese => બર્નીઝ
- bernese mountain dog => બર્નીસ માઉન્ટન ડોગ
- bernhard riemann => બર્નહાર્ડ રીમાન
- bernhardt => બર્નહાર્ડટ
- bernicle => બર્નિકલ
- bernini => બર્નિની
- bernoulli => બેર્નોલી
- bernoulli distribution => બર્નોલીનું વિતરણ
Definitions and Meaning of bernardo bertolucci in English
bernardo bertolucci (n)
Italian filmmaker (born in 1940)
FAQs About the word bernardo bertolucci
બર્નાર્ડો બર્ટોલુચી
Italian filmmaker (born in 1940)
No synonyms found.
No antonyms found.
bernardine => બર્નાર્દીન, bernard mannes baruch => બર્નાર્ડ માન્સ બેરૂચ, bernard malamud => બર્નાર્ડ માલામુદ, bernard law montgomery => બર્નાર્ડ લો મોન્ટગોમરી, bernard hinault => બર્નાર્ડ હિનોલ્ટ,