Gujarati Meaning of bernard malamud
બર્નાર્ડ માલામુદ
Other Gujarati words related to બર્નાર્ડ માલામુદ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bernard malamud
- bernard law montgomery => બર્નાર્ડ લો મોન્ટગોમરી
- bernard hinault => બર્નાર્ડ હિનોલ્ટ
- bernard baruch => બર્નાર્ડ બારુચ
- bernard arthur owen williams => બર્નાર્ડ આર્થર ઓવન વીલીયમ્સ
- bernard => બર્નાર્ડ
- bernacle => શેવાળ
- berna fly => બેરના માખી
- berna eli oldfield => બર્ના એલી ઓલ્ડફિલ્ડ
- bern => બર્ન
- bermudian rig => બરમ્યુડિયન રિગ
- bernard mannes baruch => બર્નાર્ડ માન્સ બેરૂચ
- bernardine => બર્નાર્દીન
- bernardo bertolucci => બર્નાર્ડો બર્ટોલુચી
- bernd heinrich wilhelm von kleist => બર્ંદ હેનરિચ વિલ્હેલ્મ વોન ક્લેઇસ્ટ
- berne => બર્ન
- bernese => બર્નીઝ
- bernese mountain dog => બર્નીસ માઉન્ટન ડોગ
- bernhard riemann => બર્નહાર્ડ રીમાન
- bernhardt => બર્નહાર્ડટ
- bernicle => બર્નિકલ
Definitions and Meaning of bernard malamud in English
bernard malamud (n)
United States writer (1914-1986)
FAQs About the word bernard malamud
બર્નાર્ડ માલામુદ
United States writer (1914-1986)
No synonyms found.
No antonyms found.
bernard law montgomery => બર્નાર્ડ લો મોન્ટગોમરી, bernard hinault => બર્નાર્ડ હિનોલ્ટ, bernard baruch => બર્નાર્ડ બારુચ, bernard arthur owen williams => બર્નાર્ડ આર્થર ઓવન વીલીયમ્સ, bernard => બર્નાર્ડ,