Gujarati Meaning of bernhardt
બર્નહાર્ડટ
Other Gujarati words related to બર્નહાર્ડટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bernhardt
- bernhard riemann => બર્નહાર્ડ રીમાન
- bernese mountain dog => બર્નીસ માઉન્ટન ડોગ
- bernese => બર્નીઝ
- berne => બર્ન
- bernd heinrich wilhelm von kleist => બર્ંદ હેનરિચ વિલ્હેલ્મ વોન ક્લેઇસ્ટ
- bernardo bertolucci => બર્નાર્ડો બર્ટોલુચી
- bernardine => બર્નાર્દીન
- bernard mannes baruch => બર્નાર્ડ માન્સ બેરૂચ
- bernard malamud => બર્નાર્ડ માલામુદ
- bernard law montgomery => બર્નાર્ડ લો મોન્ટગોમરી
Definitions and Meaning of bernhardt in English
bernhardt (n)
French actress (1844-1923)
FAQs About the word bernhardt
બર્નહાર્ડટ
French actress (1844-1923)
No synonyms found.
No antonyms found.
bernhard riemann => બર્નહાર્ડ રીમાન, bernese mountain dog => બર્નીસ માઉન્ટન ડોગ, bernese => બર્નીઝ, berne => બર્ન, bernd heinrich wilhelm von kleist => બર્ંદ હેનરિચ વિલ્હેલ્મ વોન ક્લેઇસ્ટ,