Tamil Meaning of berne
பர்ன்
Other Tamil words related to பர்ன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of berne
- bernd heinrich wilhelm von kleist => பெர்ண்ட் ஹெயின்றிச் வில்ஹெல்ம் வான் கிளீஸ்ட்
- bernardo bertolucci => பெர்னார்டோ பேர்ட்டோலூச்சி
- bernardine => பெர்னார்டின்
- bernard mannes baruch => பெர்னார்ட் மனெஸ் பாரூக்
- bernard malamud => பெர்னார்ட் மாலமுட்
- bernard law montgomery => பெர்னார்டு லோ மாண்ட்கோமரி
- bernard hinault => பெர்னார்டு ஹினால்ட்
- bernard baruch => பெர்னார்ட் பரூச்
- bernard arthur owen williams => பெர்னார்ட் ஆர்தர் ஓவன் வில்லியம்ஸ்
- bernard => பெர்னார்ட்
- bernese => பர்னீஸ்
- bernese mountain dog => பர்னீஸ் மவுண்டன் நாய்
- bernhard riemann => பெர்ன்ஹார்ட் ரிமான்
- bernhardt => பேர்ன்ஹார்ட்
- bernicle => பர்னிகிள்
- bernini => பெர்னினி
- bernoulli => பெர்னoulli
- bernoulli distribution => பெர்னொலி விநியோகம்
- bernoulli's law => பர்னோலியின் விதி
- bernouse => பேர்னஸ் (bērnas)
Definitions and Meaning of berne in English
berne (n)
the capital of Switzerland; located in western Switzerland
FAQs About the word berne
பர்ன்
the capital of Switzerland; located in western Switzerland
No synonyms found.
No antonyms found.
bernd heinrich wilhelm von kleist => பெர்ண்ட் ஹெயின்றிச் வில்ஹெல்ம் வான் கிளீஸ்ட், bernardo bertolucci => பெர்னார்டோ பேர்ட்டோலூச்சி, bernardine => பெர்னார்டின், bernard mannes baruch => பெர்னார்ட் மனெஸ் பாரூக், bernard malamud => பெர்னார்ட் மாலமுட்,