Tamil Meaning of bernd heinrich wilhelm von kleist
பெர்ண்ட் ஹெயின்றிச் வில்ஹெல்ம் வான் கிளீஸ்ட்
Other Tamil words related to பெர்ண்ட் ஹெயின்றிச் வில்ஹெல்ம் வான் கிளீஸ்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bernd heinrich wilhelm von kleist
- bernardo bertolucci => பெர்னார்டோ பேர்ட்டோலூச்சி
- bernardine => பெர்னார்டின்
- bernard mannes baruch => பெர்னார்ட் மனெஸ் பாரூக்
- bernard malamud => பெர்னார்ட் மாலமுட்
- bernard law montgomery => பெர்னார்டு லோ மாண்ட்கோமரி
- bernard hinault => பெர்னார்டு ஹினால்ட்
- bernard baruch => பெர்னார்ட் பரூச்
- bernard arthur owen williams => பெர்னார்ட் ஆர்தர் ஓவன் வில்லியம்ஸ்
- bernard => பெர்னார்ட்
- bernacle => பார்னக்கிள்
Definitions and Meaning of bernd heinrich wilhelm von kleist in English
bernd heinrich wilhelm von kleist (n)
German dramatist whose works concern people torn between reason and emotion (1777-1811)
FAQs About the word bernd heinrich wilhelm von kleist
பெர்ண்ட் ஹெயின்றிச் வில்ஹெல்ம் வான் கிளீஸ்ட்
German dramatist whose works concern people torn between reason and emotion (1777-1811)
No synonyms found.
No antonyms found.
bernardo bertolucci => பெர்னார்டோ பேர்ட்டோலூச்சி, bernardine => பெர்னார்டின், bernard mannes baruch => பெர்னார்ட் மனெஸ் பாரூக், bernard malamud => பெர்னார்ட் மாலமுட், bernard law montgomery => பெர்னார்டு லோ மாண்ட்கோமரி,