Tamil Meaning of bernardine
பெர்னார்டின்
Other Tamil words related to பெர்னார்டின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bernardine
- bernard mannes baruch => பெர்னார்ட் மனெஸ் பாரூக்
- bernard malamud => பெர்னார்ட் மாலமுட்
- bernard law montgomery => பெர்னார்டு லோ மாண்ட்கோமரி
- bernard hinault => பெர்னார்டு ஹினால்ட்
- bernard baruch => பெர்னார்ட் பரூச்
- bernard arthur owen williams => பெர்னார்ட் ஆர்தர் ஓவன் வில்லியம்ஸ்
- bernard => பெர்னார்ட்
- bernacle => பார்னக்கிள்
- berna fly => பெர்னா ஈ
- berna eli oldfield => பெர்னா எல்லி ஓல்ட்பீல்ட்
- bernardo bertolucci => பெர்னார்டோ பேர்ட்டோலூச்சி
- bernd heinrich wilhelm von kleist => பெர்ண்ட் ஹெயின்றிச் வில்ஹெல்ம் வான் கிளீஸ்ட்
- berne => பர்ன்
- bernese => பர்னீஸ்
- bernese mountain dog => பர்னீஸ் மவுண்டன் நாய்
- bernhard riemann => பெர்ன்ஹார்ட் ரிமான்
- bernhardt => பேர்ன்ஹார்ட்
- bernicle => பர்னிகிள்
- bernini => பெர்னினி
- bernoulli => பெர்னoulli
Definitions and Meaning of bernardine in English
bernardine (a.)
Of or pertaining to St. Bernard of Clairvaux, or to the Cistercian monks.
bernardine (n.)
A Cistercian monk.
FAQs About the word bernardine
பெர்னார்டின்
Of or pertaining to St. Bernard of Clairvaux, or to the Cistercian monks., A Cistercian monk.
No synonyms found.
No antonyms found.
bernard mannes baruch => பெர்னார்ட் மனெஸ் பாரூக், bernard malamud => பெர்னார்ட் மாலமுட், bernard law montgomery => பெர்னார்டு லோ மாண்ட்கோமரி, bernard hinault => பெர்னார்டு ஹினால்ட், bernard baruch => பெர்னார்ட் பரூச்,