Tamil Meaning of bernard
பெர்னார்ட்
Other Tamil words related to பெர்னார்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bernard
- bernard arthur owen williams => பெர்னார்ட் ஆர்தர் ஓவன் வில்லியம்ஸ்
- bernard baruch => பெர்னார்ட் பரூச்
- bernard hinault => பெர்னார்டு ஹினால்ட்
- bernard law montgomery => பெர்னார்டு லோ மாண்ட்கோமரி
- bernard malamud => பெர்னார்ட் மாலமுட்
- bernard mannes baruch => பெர்னார்ட் மனெஸ் பாரூக்
- bernardine => பெர்னார்டின்
- bernardo bertolucci => பெர்னார்டோ பேர்ட்டோலூச்சி
- bernd heinrich wilhelm von kleist => பெர்ண்ட் ஹெயின்றிச் வில்ஹெல்ம் வான் கிளீஸ்ட்
- berne => பர்ன்
Definitions and Meaning of bernard in English
bernard (n)
French physiologist noted for research on secretions of the alimentary canal and the glycogenic function of the liver (1813-1878)
FAQs About the word bernard
பெர்னார்ட்
French physiologist noted for research on secretions of the alimentary canal and the glycogenic function of the liver (1813-1878)
No synonyms found.
No antonyms found.
bernacle => பார்னக்கிள், berna fly => பெர்னா ஈ, berna eli oldfield => பெர்னா எல்லி ஓல்ட்பீல்ட், bern => பர்ண், bermudian rig => பெர்முடியன் ரிக்,