Tamil Meaning of australian sea lion
ஆஸ்திரேலிய கடல் சிங்கம்
Other Tamil words related to ஆஸ்திரேலிய கடல் சிங்கம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of australian sea lion
- australian reed grass => ஆஸ்திரேலிய ஈரநிலப் புல்
- australian pitcher plant => ஆஸ்ட்ரேலியன் பிச்சர் பிளான்ட்
- australian pine => ஆஸ்திரேலிய பைன்
- australian pea => ஆஸ்திரேலிய பட்டாணி
- australian nettle tree => ஆஸ்திரேலிய முட்செடிகளின் மரம்
- australian nettle => ஆஸ்திரேலிய நெட்டில்
- australian magpie => ஆஸ்திரேலிய மேக்பீ
- australian lungfish => ஆஸ்திரேலிய நுரையீரல் மீன்
- australian labor party => ஆஸ்திரேலிய தொழிலாளர் கட்சி
- australian honeysuckle => ஆஸ்திரேலியன் ஹனிசக்கிள்
- australian state => ஆஸ்திரேலிய மாநிலம்
- australian stilt => ஆஸ்திரேலிய ஸ்டில்ட்
- australian sumac => ஆஸ்திரேலிய சுமாக்
- australian sword lily => ஆஸ்திரேலிய வாள் லில்லி
- australian terrier => ஆஸ்ட்ரேலியன் டெரியர்
- australian turtledove => ஆஸ்திரேலியன் டர்டில்டோவ்
- australize => ஆஸ்திரேலியமயமாக்க
- australopithecine => ஆஸ்ட்ரலோபிதெசின்
- australopithecus => ஆஸ்ட்ரலோபிதகஸ்
- australopithecus afarensis => ஆஸ்ட்ரலோபிதெகஸ் ஆஃபேரென்சிஸ்
Definitions and Meaning of australian sea lion in English
australian sea lion (n)
a variety of sea lion found in Australia
FAQs About the word australian sea lion
ஆஸ்திரேலிய கடல் சிங்கம்
a variety of sea lion found in Australia
No synonyms found.
No antonyms found.
australian reed grass => ஆஸ்திரேலிய ஈரநிலப் புல், australian pitcher plant => ஆஸ்ட்ரேலியன் பிச்சர் பிளான்ட், australian pine => ஆஸ்திரேலிய பைன், australian pea => ஆஸ்திரேலிய பட்டாணி, australian nettle tree => ஆஸ்திரேலிய முட்செடிகளின் மரம்,