Tamil Meaning of australian pine
ஆஸ்திரேலிய பைன்
Other Tamil words related to ஆஸ்திரேலிய பைன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of australian pine
- australian pea => ஆஸ்திரேலிய பட்டாணி
- australian nettle tree => ஆஸ்திரேலிய முட்செடிகளின் மரம்
- australian nettle => ஆஸ்திரேலிய நெட்டில்
- australian magpie => ஆஸ்திரேலிய மேக்பீ
- australian lungfish => ஆஸ்திரேலிய நுரையீரல் மீன்
- australian labor party => ஆஸ்திரேலிய தொழிலாளர் கட்சி
- australian honeysuckle => ஆஸ்திரேலியன் ஹனிசக்கிள்
- australian heath => ஆஸ்ட்ரேலியன் ஹீத்
- australian hare's foot => ஆஸ்திரேலிய முள்ளம்பன்றி கால்
- australian grass tree => ஆஸ்திரேலிய புல் மரம்
- australian pitcher plant => ஆஸ்ட்ரேலியன் பிச்சர் பிளான்ட்
- australian reed grass => ஆஸ்திரேலிய ஈரநிலப் புல்
- australian sea lion => ஆஸ்திரேலிய கடல் சிங்கம்
- australian state => ஆஸ்திரேலிய மாநிலம்
- australian stilt => ஆஸ்திரேலிய ஸ்டில்ட்
- australian sumac => ஆஸ்திரேலிய சுமாக்
- australian sword lily => ஆஸ்திரேலிய வாள் லில்லி
- australian terrier => ஆஸ்ட்ரேலியன் டெரியர்
- australian turtledove => ஆஸ்திரேலியன் டர்டில்டோவ்
- australize => ஆஸ்திரேலியமயமாக்க
Definitions and Meaning of australian pine in English
australian pine (n)
common Australian tree widely grown as an ornamental in tropical regions; yields heavy hard red wood
FAQs About the word australian pine
ஆஸ்திரேலிய பைன்
common Australian tree widely grown as an ornamental in tropical regions; yields heavy hard red wood
No synonyms found.
No antonyms found.
australian pea => ஆஸ்திரேலிய பட்டாணி, australian nettle tree => ஆஸ்திரேலிய முட்செடிகளின் மரம், australian nettle => ஆஸ்திரேலிய நெட்டில், australian magpie => ஆஸ்திரேலிய மேக்பீ, australian lungfish => ஆஸ்திரேலிய நுரையீரல் மீன்,