Tamil Meaning of australian magpie
ஆஸ்திரேலிய மேக்பீ
Other Tamil words related to ஆஸ்திரேலிய மேக்பீ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of australian magpie
- australian lungfish => ஆஸ்திரேலிய நுரையீரல் மீன்
- australian labor party => ஆஸ்திரேலிய தொழிலாளர் கட்சி
- australian honeysuckle => ஆஸ்திரேலியன் ஹனிசக்கிள்
- australian heath => ஆஸ்ட்ரேலியன் ஹீத்
- australian hare's foot => ஆஸ்திரேலிய முள்ளம்பன்றி கால்
- australian grass tree => ஆஸ்திரேலிய புல் மரம்
- australian dollar => ஆஸ்திரேலிய டாலர்
- australian desert => ஆஸ்திரேலிய பாலைவனம்
- australian crawl => ஆஸ்திரேலியன் க்ராள்
- australian coral snake => ஆஸ்திரேலிய பவளப் பாம்பு
- australian nettle => ஆஸ்திரேலிய நெட்டில்
- australian nettle tree => ஆஸ்திரேலிய முட்செடிகளின் மரம்
- australian pea => ஆஸ்திரேலிய பட்டாணி
- australian pine => ஆஸ்திரேலிய பைன்
- australian pitcher plant => ஆஸ்ட்ரேலியன் பிச்சர் பிளான்ட்
- australian reed grass => ஆஸ்திரேலிய ஈரநிலப் புல்
- australian sea lion => ஆஸ்திரேலிய கடல் சிங்கம்
- australian state => ஆஸ்திரேலிய மாநிலம்
- australian stilt => ஆஸ்திரேலிய ஸ்டில்ட்
- australian sumac => ஆஸ்திரேலிய சுமாக்
Definitions and Meaning of australian magpie in English
australian magpie (n)
black-and-white oscine birds that resemble magpies
FAQs About the word australian magpie
ஆஸ்திரேலிய மேக்பீ
black-and-white oscine birds that resemble magpies
No synonyms found.
No antonyms found.
australian lungfish => ஆஸ்திரேலிய நுரையீரல் மீன், australian labor party => ஆஸ்திரேலிய தொழிலாளர் கட்சி, australian honeysuckle => ஆஸ்திரேலியன் ஹனிசக்கிள், australian heath => ஆஸ்ட்ரேலியன் ஹீத், australian hare's foot => ஆஸ்திரேலிய முள்ளம்பன்றி கால்,