Tamil Meaning of australian pea
ஆஸ்திரேலிய பட்டாணி
Other Tamil words related to ஆஸ்திரேலிய பட்டாணி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of australian pea
- australian nettle tree => ஆஸ்திரேலிய முட்செடிகளின் மரம்
- australian nettle => ஆஸ்திரேலிய நெட்டில்
- australian magpie => ஆஸ்திரேலிய மேக்பீ
- australian lungfish => ஆஸ்திரேலிய நுரையீரல் மீன்
- australian labor party => ஆஸ்திரேலிய தொழிலாளர் கட்சி
- australian honeysuckle => ஆஸ்திரேலியன் ஹனிசக்கிள்
- australian heath => ஆஸ்ட்ரேலியன் ஹீத்
- australian hare's foot => ஆஸ்திரேலிய முள்ளம்பன்றி கால்
- australian grass tree => ஆஸ்திரேலிய புல் மரம்
- australian dollar => ஆஸ்திரேலிய டாலர்
- australian pine => ஆஸ்திரேலிய பைன்
- australian pitcher plant => ஆஸ்ட்ரேலியன் பிச்சர் பிளான்ட்
- australian reed grass => ஆஸ்திரேலிய ஈரநிலப் புல்
- australian sea lion => ஆஸ்திரேலிய கடல் சிங்கம்
- australian state => ஆஸ்திரேலிய மாநிலம்
- australian stilt => ஆஸ்திரேலிய ஸ்டில்ட்
- australian sumac => ஆஸ்திரேலிய சுமாக்
- australian sword lily => ஆஸ்திரேலிய வாள் லில்லி
- australian terrier => ஆஸ்ட்ரேலியன் டெரியர்
- australian turtledove => ஆஸ்திரேலியன் டர்டில்டோவ்
Definitions and Meaning of australian pea in English
australian pea (n)
South African evergreen partly woody vine grown for its clusters of rosy purple flowers followed by edible pods like snap beans; also grown as green manure; sometimes placed in genus Dolichos
FAQs About the word australian pea
ஆஸ்திரேலிய பட்டாணி
South African evergreen partly woody vine grown for its clusters of rosy purple flowers followed by edible pods like snap beans; also grown as green manure; som
No synonyms found.
No antonyms found.
australian nettle tree => ஆஸ்திரேலிய முட்செடிகளின் மரம், australian nettle => ஆஸ்திரேலிய நெட்டில், australian magpie => ஆஸ்திரேலிய மேக்பீ, australian lungfish => ஆஸ்திரேலிய நுரையீரல் மீன், australian labor party => ஆஸ்திரேலிய தொழிலாளர் கட்சி,