Tamil Meaning of asteraceae
சூரியகாந்தி குடும்பம்
Other Tamil words related to சூரியகாந்தி குடும்பம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of asteraceae
- aster turbinellis => ஆஸ்டர் டர்பினெல்லிஸ்
- aster tripolium => ஆஸ்டர் ட்ரிபோலியம்
- aster shortii => அஸ்டர் ஷார்டி
- aster ptarmicoides => ஈரவிச்சு
- aster novi-belgii => ஆஸ்டர் நோவி-பெல்ஜி
- aster novae-angliae => ஆஸ்டர் நோவே-அங்கிலே
- aster macrophyllus => ஆஸ்டர் மேக்ரோபிலஸ்
- aster linosyris => ஆஸ்டர் லினோசினைரிஸ்
- aster linarifolius => அஸ்டர் லினாரிஃபோலியஸ்
- aster family => ஆஸ்டர் குடும்பம்
- astereognosis => ஆஸ்டீரியோக்னோசிஸ்
- asterias => ஆஸ்ட்ரேரியஸ்
- asteriated => அஸ்டெரியேட்டெட்
- asterid dicot family => ஆஸ்டெரிட் டைகாட் குடும்பம்
- asterid dicot genus => ஆஸ்டெரிட் டிக்காட் ஜெனஸ்
- asteridae => ஆஸ்டெரிடியே
- asteridea => ஆஸ்ட்ரீடியா
- asteridian => ஆஸ்டெரிடியன்
- asterioidea => அஸ்டீரியோய்டியா
- asterion => யாஸ்டெரியன்
Definitions and Meaning of asteraceae in English
asteraceae (n)
plants with heads composed of many florets: aster; daisy; dandelion; goldenrod; marigold; lettuces; ragweed; sunflower; thistle; zinnia
FAQs About the word asteraceae
சூரியகாந்தி குடும்பம்
plants with heads composed of many florets: aster; daisy; dandelion; goldenrod; marigold; lettuces; ragweed; sunflower; thistle; zinnia
No synonyms found.
No antonyms found.
aster turbinellis => ஆஸ்டர் டர்பினெல்லிஸ், aster tripolium => ஆஸ்டர் ட்ரிபோலியம், aster shortii => அஸ்டர் ஷார்டி, aster ptarmicoides => ஈரவிச்சு, aster novi-belgii => ஆஸ்டர் நோவி-பெல்ஜி,