Tamil Meaning of aster macrophyllus
ஆஸ்டர் மேக்ரோபிலஸ்
Other Tamil words related to ஆஸ்டர் மேக்ரோபிலஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of aster macrophyllus
- aster linosyris => ஆஸ்டர் லினோசினைரிஸ்
- aster linarifolius => அஸ்டர் லினாரிஃபோலியஸ்
- aster family => ஆஸ்டர் குடும்பம்
- aster falcatus => ஆஸ்டர் ஃபால்காடஸ்
- aster ericoides => ஆஸ்டர் எரிக்கோயிட்ஸ்
- aster dumosus => ஆஸ்டர் டுமோசஸ்
- aster divaricatus => ஆஸ்டர் டிவேரிக்கேட்டஸ்
- aster cordifolius => இதய இலை ஆஸ்டர்
- aster arenosus => ஆஸ்ட்டர் அறனோசஸ்
- aster acuminatus => ஆஸ்டர் அக்யூமினேடஸ்
- aster novae-angliae => ஆஸ்டர் நோவே-அங்கிலே
- aster novi-belgii => ஆஸ்டர் நோவி-பெல்ஜி
- aster ptarmicoides => ஈரவிச்சு
- aster shortii => அஸ்டர் ஷார்டி
- aster tripolium => ஆஸ்டர் ட்ரிபோலியம்
- aster turbinellis => ஆஸ்டர் டர்பினெல்லிஸ்
- asteraceae => சூரியகாந்தி குடும்பம்
- astereognosis => ஆஸ்டீரியோக்னோசிஸ்
- asterias => ஆஸ்ட்ரேரியஸ்
- asteriated => அஸ்டெரியேட்டெட்
Definitions and Meaning of aster macrophyllus in English
aster macrophyllus (n)
tufted perennial wood aster of North America; naturalized in Europe
FAQs About the word aster macrophyllus
ஆஸ்டர் மேக்ரோபிலஸ்
tufted perennial wood aster of North America; naturalized in Europe
No synonyms found.
No antonyms found.
aster linosyris => ஆஸ்டர் லினோசினைரிஸ், aster linarifolius => அஸ்டர் லினாரிஃபோலியஸ், aster family => ஆஸ்டர் குடும்பம், aster falcatus => ஆஸ்டர் ஃபால்காடஸ், aster ericoides => ஆஸ்டர் எரிக்கோயிட்ஸ்,