Tamil Meaning of aster shortii
அஸ்டர் ஷார்டி
Other Tamil words related to அஸ்டர் ஷார்டி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of aster shortii
- aster ptarmicoides => ஈரவிச்சு
- aster novi-belgii => ஆஸ்டர் நோவி-பெல்ஜி
- aster novae-angliae => ஆஸ்டர் நோவே-அங்கிலே
- aster macrophyllus => ஆஸ்டர் மேக்ரோபிலஸ்
- aster linosyris => ஆஸ்டர் லினோசினைரிஸ்
- aster linarifolius => அஸ்டர் லினாரிஃபோலியஸ்
- aster family => ஆஸ்டர் குடும்பம்
- aster falcatus => ஆஸ்டர் ஃபால்காடஸ்
- aster ericoides => ஆஸ்டர் எரிக்கோயிட்ஸ்
- aster dumosus => ஆஸ்டர் டுமோசஸ்
- aster tripolium => ஆஸ்டர் ட்ரிபோலியம்
- aster turbinellis => ஆஸ்டர் டர்பினெல்லிஸ்
- asteraceae => சூரியகாந்தி குடும்பம்
- astereognosis => ஆஸ்டீரியோக்னோசிஸ்
- asterias => ஆஸ்ட்ரேரியஸ்
- asteriated => அஸ்டெரியேட்டெட்
- asterid dicot family => ஆஸ்டெரிட் டைகாட் குடும்பம்
- asterid dicot genus => ஆஸ்டெரிட் டிக்காட் ஜெனஸ்
- asteridae => ஆஸ்டெரிடியே
- asteridea => ஆஸ்ட்ரீடியா
Definitions and Meaning of aster shortii in English
aster shortii (n)
perennial of southeastern United States having usually blue flowers
FAQs About the word aster shortii
அஸ்டர் ஷார்டி
perennial of southeastern United States having usually blue flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
aster ptarmicoides => ஈரவிச்சு, aster novi-belgii => ஆஸ்டர் நோவி-பெல்ஜி, aster novae-angliae => ஆஸ்டர் நோவே-அங்கிலே, aster macrophyllus => ஆஸ்டர் மேக்ரோபிலஸ், aster linosyris => ஆஸ்டர் லினோசினைரிஸ்,