Tamil Meaning of aster linarifolius
அஸ்டர் லினாரிஃபோலியஸ்
Other Tamil words related to அஸ்டர் லினாரிஃபோலியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of aster linarifolius
- aster family => ஆஸ்டர் குடும்பம்
- aster falcatus => ஆஸ்டர் ஃபால்காடஸ்
- aster ericoides => ஆஸ்டர் எரிக்கோயிட்ஸ்
- aster dumosus => ஆஸ்டர் டுமோசஸ்
- aster divaricatus => ஆஸ்டர் டிவேரிக்கேட்டஸ்
- aster cordifolius => இதய இலை ஆஸ்டர்
- aster arenosus => ஆஸ்ட்டர் அறனோசஸ்
- aster acuminatus => ஆஸ்டர் அக்யூமினேடஸ்
- aster => ஆஸ்டர்
- astel => அஸ்டெல்
- aster linosyris => ஆஸ்டர் லினோசினைரிஸ்
- aster macrophyllus => ஆஸ்டர் மேக்ரோபிலஸ்
- aster novae-angliae => ஆஸ்டர் நோவே-அங்கிலே
- aster novi-belgii => ஆஸ்டர் நோவி-பெல்ஜி
- aster ptarmicoides => ஈரவிச்சு
- aster shortii => அஸ்டர் ஷார்டி
- aster tripolium => ஆஸ்டர் ட்ரிபோலியம்
- aster turbinellis => ஆஸ்டர் டர்பினெல்லிஸ்
- asteraceae => சூரியகாந்தி குடும்பம்
- astereognosis => ஆஸ்டீரியோக்னோசிஸ்
Definitions and Meaning of aster linarifolius in English
aster linarifolius (n)
wiry tufted perennial of the eastern United States with stiff erect rough stems, linear leaves and large violet flowers
FAQs About the word aster linarifolius
அஸ்டர் லினாரிஃபோலியஸ்
wiry tufted perennial of the eastern United States with stiff erect rough stems, linear leaves and large violet flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
aster family => ஆஸ்டர் குடும்பம், aster falcatus => ஆஸ்டர் ஃபால்காடஸ், aster ericoides => ஆஸ்டர் எரிக்கோயிட்ஸ், aster dumosus => ஆஸ்டர் டுமோசஸ், aster divaricatus => ஆஸ்டர் டிவேரிக்கேட்டஸ்,