Gujarati Meaning of artemisia gnaphalodes
આર્ટેમીસિયા ગ્નાફેલોડિસ
Other Gujarati words related to આર્ટેમીસિયા ગ્નાફેલોડિસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of artemisia gnaphalodes
- artemisia frigida => આર્ટેમિસિઆ ફ્રિજિડા
- artemisia dracunculus => આર્ટેમિસિયા ડ્રૅકુનકુલસ
- artemisia cana => આર્ટેમિસિયા કેના
- artemisia campestris => આર્ટેમિસિયા કેમ્પેસ્ટ્રિસ
- artemisia californica => આર્ટીમીસીયા કૈલીફોર્નિકા
- artemisia annua => આર્ટીમીસિયા ઍન્યુઆ
- artemisia absinthium => કડવા ચિરત
- artemisia abrotanum => આર્ટેમિસિયા એબ્રોટાનમ
- artemisia => આર્ટેમિસિઆ
- artemis spinescens => આર્ટેમિસ સ્પિનેસન્સ
- artemisia ludoviciana => આર્ટેમિસિયા લુડોવિસિઆના
- artemisia maritima => આર્ટેમિસિયા મેરીટિમા
- artemisia stelleriana => આર્ટેમિસિયા સ્ટીલેરિઆના
- artemisia tridentata => આર્ટેમીસિયા ટ્રાઈડેંટેટા
- artemisia vulgaris => અજમો
- artemision at ephesus => એફેસસ ખાતે આર્ટેમિસીયન
- artemus ward => આર્ટેમસ વોર્ડ
- arteria => ધમની
- arteria alveolaris => અલ્વેઓલર ધમની
- arteria alveolaris inferior => અધ:સ્થિત ફુફ્સના વાયુસ્તૂપીકા ધમની
Definitions and Meaning of artemisia gnaphalodes in English
artemisia gnaphalodes (n)
perennial cottony-white herb of southwestern United States
FAQs About the word artemisia gnaphalodes
આર્ટેમીસિયા ગ્નાફેલોડિસ
perennial cottony-white herb of southwestern United States
No synonyms found.
No antonyms found.
artemisia frigida => આર્ટેમિસિઆ ફ્રિજિડા, artemisia dracunculus => આર્ટેમિસિયા ડ્રૅકુનકુલસ, artemisia cana => આર્ટેમિસિયા કેના, artemisia campestris => આર્ટેમિસિયા કેમ્પેસ્ટ્રિસ, artemisia californica => આર્ટીમીસીયા કૈલીફોર્નિકા,