Gujarati Meaning of artemisia californica
આર્ટીમીસીયા કૈલીફોર્નિકા
Other Gujarati words related to આર્ટીમીસીયા કૈલીફોર્નિકા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of artemisia californica
- artemisia annua => આર્ટીમીસિયા ઍન્યુઆ
- artemisia absinthium => કડવા ચિરત
- artemisia abrotanum => આર્ટેમિસિયા એબ્રોટાનમ
- artemisia => આર્ટેમિસિઆ
- artemis spinescens => આર્ટેમિસ સ્પિનેસન્સ
- artemis pontica => આર્ટેમિસ પોન્ટિકા
- artemis => આર્ટેમિસ
- artemia salina => આર્ટેમિયા સેલિના
- artemia => આર્ટેમિયા
- artefactual => આર્ટીફેક્ચ્યુઅલ
- artemisia campestris => આર્ટેમિસિયા કેમ્પેસ્ટ્રિસ
- artemisia cana => આર્ટેમિસિયા કેના
- artemisia dracunculus => આર્ટેમિસિયા ડ્રૅકુનકુલસ
- artemisia frigida => આર્ટેમિસિઆ ફ્રિજિડા
- artemisia gnaphalodes => આર્ટેમીસિયા ગ્નાફેલોડિસ
- artemisia ludoviciana => આર્ટેમિસિયા લુડોવિસિઆના
- artemisia maritima => આર્ટેમિસિયા મેરીટિમા
- artemisia stelleriana => આર્ટેમિસિયા સ્ટીલેરિઆના
- artemisia tridentata => આર્ટેમીસિયા ટ્રાઈડેંટેટા
- artemisia vulgaris => અજમો
Definitions and Meaning of artemisia californica in English
artemisia californica (n)
low ashy-grey California shrub
FAQs About the word artemisia californica
આર્ટીમીસીયા કૈલીફોર્નિકા
low ashy-grey California shrub
No synonyms found.
No antonyms found.
artemisia annua => આર્ટીમીસિયા ઍન્યુઆ, artemisia absinthium => કડવા ચિરત, artemisia abrotanum => આર્ટેમિસિયા એબ્રોટાનમ, artemisia => આર્ટેમિસિઆ, artemis spinescens => આર્ટેમિસ સ્પિનેસન્સ,