Gujarati Meaning of artemisia cana
આર્ટેમિસિયા કેના
Other Gujarati words related to આર્ટેમિસિયા કેના
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of artemisia cana
- artemisia campestris => આર્ટેમિસિયા કેમ્પેસ્ટ્રિસ
- artemisia californica => આર્ટીમીસીયા કૈલીફોર્નિકા
- artemisia annua => આર્ટીમીસિયા ઍન્યુઆ
- artemisia absinthium => કડવા ચિરત
- artemisia abrotanum => આર્ટેમિસિયા એબ્રોટાનમ
- artemisia => આર્ટેમિસિઆ
- artemis spinescens => આર્ટેમિસ સ્પિનેસન્સ
- artemis pontica => આર્ટેમિસ પોન્ટિકા
- artemis => આર્ટેમિસ
- artemia salina => આર્ટેમિયા સેલિના
- artemisia dracunculus => આર્ટેમિસિયા ડ્રૅકુનકુલસ
- artemisia frigida => આર્ટેમિસિઆ ફ્રિજિડા
- artemisia gnaphalodes => આર્ટેમીસિયા ગ્નાફેલોડિસ
- artemisia ludoviciana => આર્ટેમિસિયા લુડોવિસિઆના
- artemisia maritima => આર્ટેમિસિયા મેરીટિમા
- artemisia stelleriana => આર્ટેમિસિયા સ્ટીલેરિઆના
- artemisia tridentata => આર્ટેમીસિયા ટ્રાઈડેંટેટા
- artemisia vulgaris => અજમો
- artemision at ephesus => એફેસસ ખાતે આર્ટેમિસીયન
- artemus ward => આર્ટેમસ વોર્ડ
Definitions and Meaning of artemisia cana in English
artemisia cana (n)
low much-branched perennial of western United States having silvery leaves; an important browse and shelter plant
FAQs About the word artemisia cana
આર્ટેમિસિયા કેના
low much-branched perennial of western United States having silvery leaves; an important browse and shelter plant
No synonyms found.
No antonyms found.
artemisia campestris => આર્ટેમિસિયા કેમ્પેસ્ટ્રિસ, artemisia californica => આર્ટીમીસીયા કૈલીફોર્નિકા, artemisia annua => આર્ટીમીસિયા ઍન્યુઆ, artemisia absinthium => કડવા ચિરત, artemisia abrotanum => આર્ટેમિસિયા એબ્રોટાનમ,