Gujarati Meaning of artemisia annua
આર્ટીમીસિયા ઍન્યુઆ
Other Gujarati words related to આર્ટીમીસિયા ઍન્યુઆ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of artemisia annua
- artemisia absinthium => કડવા ચિરત
- artemisia abrotanum => આર્ટેમિસિયા એબ્રોટાનમ
- artemisia => આર્ટેમિસિઆ
- artemis spinescens => આર્ટેમિસ સ્પિનેસન્સ
- artemis pontica => આર્ટેમિસ પોન્ટિકા
- artemis => આર્ટેમિસ
- artemia salina => આર્ટેમિયા સેલિના
- artemia => આર્ટેમિયા
- artefactual => આર્ટીફેક્ચ્યુઅલ
- artefact => કલાકૃતિ
- artemisia californica => આર્ટીમીસીયા કૈલીફોર્નિકા
- artemisia campestris => આર્ટેમિસિયા કેમ્પેસ્ટ્રિસ
- artemisia cana => આર્ટેમિસિયા કેના
- artemisia dracunculus => આર્ટેમિસિયા ડ્રૅકુનકુલસ
- artemisia frigida => આર્ટેમિસિઆ ફ્રિજિડા
- artemisia gnaphalodes => આર્ટેમીસિયા ગ્નાફેલોડિસ
- artemisia ludoviciana => આર્ટેમિસિયા લુડોવિસિઆના
- artemisia maritima => આર્ટેમિસિયા મેરીટિમા
- artemisia stelleriana => આર્ટેમિસિયા સ્ટીલેરિઆના
- artemisia tridentata => આર્ટેમીસિયા ટ્રાઈડેંટેટા
Definitions and Meaning of artemisia annua in English
artemisia annua (n)
wormwood of southeastern Europe to Iran
FAQs About the word artemisia annua
આર્ટીમીસિયા ઍન્યુઆ
wormwood of southeastern Europe to Iran
No synonyms found.
No antonyms found.
artemisia absinthium => કડવા ચિરત, artemisia abrotanum => આર્ટેમિસિયા એબ્રોટાનમ, artemisia => આર્ટેમિસિઆ, artemis spinescens => આર્ટેમિસ સ્પિનેસન્સ, artemis pontica => આર્ટેમિસ પોન્ટિકા,