Tamil Meaning of aletris aurea
அலெட்ரிஸ் ஆரியா
Other Tamil words related to அலெட்ரிஸ் ஆரியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of aletris aurea
- aletris => எலெட்ரிஸ்
- alethoscope => அலெதோஸ்கோப்
- alethiology => அலெத்தியாலஜி
- alethic logic => அலெதிக் லாஜிக்
- aletaster => அலெட்டாஸ்டர்
- alestake => அலெஸ்டேக்
- alessandro manzoni => அலெஸ்ஸாண்ட்ரோ மான்சோனி
- alessandro farnese => அலெஸ்ஸான்ட்ரோ ஃபர்னீஸ்
- alessandro di mariano dei filipepi => அலெஸ்சாண்ட்ரோ டி மரியானோ டி ஃபிலிப்பிப்பி
- alertness => விழிப்பு
- aletris farinosa => அலெட்ரிஸ் ஃபரினோசா
- aletta jacobs => அலெட்டா ஜேகப்ஸ்
- aleuria aurantia => அலேரியா ஆரண்ஷியா
- aleurites => அலியூரைட்ஸ்
- aleurites fordii => அலூரைட்டஸ் போர்டி
- aleurites moluccana => அலுரைட்ஸ் மோலுக்கானா
- aleuromancy => அலியூரோமான்சி
- aleurometer => அலெரோமீட்டர்
- aleuronat => எலியூரோநாட்
- aleurone => அலியூரோன்
Definitions and Meaning of aletris aurea in English
aletris aurea (n)
colicroot with yellow-bracted racemose flowers; smaller than Aletris farinosa; southeastern United States
FAQs About the word aletris aurea
அலெட்ரிஸ் ஆரியா
colicroot with yellow-bracted racemose flowers; smaller than Aletris farinosa; southeastern United States
No synonyms found.
No antonyms found.
aletris => எலெட்ரிஸ், alethoscope => அலெதோஸ்கோப், alethiology => அலெத்தியாலஜி, alethic logic => அலெதிக் லாஜிக், aletaster => அலெட்டாஸ்டர்,